Leveringsvoorwaarden

Prijzen

Alle op de site genoemde prijzen voor producten zijn inclusief BTW. De kosten van verzending worden apart vermeld.

Hoe kan ik betalen?

Met iDEAL of via een bankoverschrijving met IBAN kan je eenvoudig en veilig betalen. 

Veilig betalen via iDeal

Wanneer je bij TLMD afrekent, wordt je doorverwezen naar de betaalprovider van Mollie Online Payment Services. Dit is een internetkassa die wereldwijd voor webshops veilig de online betalingen afhandelt bij financiële instellingen zoals banken en creditcard bedrijven. Je wordt vanaf de internetkassa van Mollie doorverwezen naar de internetbankierpagina van je eigen bank.

Betalen via bankoverschrijving

Het is ook mogelijk een bestelling te betalen via bankoverschrijving. Je gaat dan naar jouw eigen bank en betaalt het bedrag aan het IBAN rekeningnummer van TLMD. Op deze manier is het ook mogelijk voor consumenten buiten Nederland om artikelen te kopen in de webshop van TLMD. Jouw bestelling wordt verzonden zodra de betaling op de rekening van TLMD is binnengekomen.

Bankgegevens TLMD

Het IBAN Bankrekeningnummer van TLMD is: NL08 KNAB 0257 0769 21 tnv Vivente/TLMD in Bilthoven.

Klachten

Wanneer je een klacht hebt, neem dan contact met ons op. Klachten kan je sturen naar info@tlmd.nl. Klachten worden direct in behandeling genomen en zo spoedig mogelijk opgelost.

Vragen

Heb je vragen over een product of een bestelling, laat het ons dan weten. Stuur een e-mail naar info@tlmd.nl en wij zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Privacy

Om een bestelling te kunnen plaatsen moet je een aantal persoonlijke gegevens invoeren. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor je bestellingen bij TLMD en worden nooit voor commerciële doeleinden aan derden verstrekt.

Naar de Privacyverklaring van TLMD

Naar de Algemene voorwaarden van TLMD